MERSİN / TARSUS - Akgedik İlkokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal'i, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyoruz.  Tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun.

Nis

Okul bahçemize fidanlar dikerek ağaçlandırma çalışmalarımızı arttırıyoruz.

Nis

Okulumuz Sınıf Öğretmenleri  Şükrü ÖZKARABACAK  ve Ayşe Gül ALKAN rehberliğinde yürütülen GAMEDU e Twinning Projesi okulumuzda başladı. Proje mutlu okul, mutlu öğrenci hedefiyle devam edecek. Öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

"Çanakkale geçilmez dedirten ecdadımızın azmi ve fedakarlığı karşısında minnettarız. Bu toprakları bize vatan kılan şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi saygıyla selamlıyoruz. Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü kutlu olsun."

Mrt

Bizlere her zaman moral ve güç kaynağı olan İstiklal Marşımızın kabulünün 103. Yıl dönümünü kutluyor, Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, kurtuluş savaşımızda şehit düşen tüm kahraman askerlerimizi, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.

Mrt

Farklı okullardan gelen Rehber Öğretmenler; okulumuz öğrenci, veli ve öğretmenlerimize seminer verdi.

Mrt

2/A sınıfı öğrencileri tarafından hasta ziyareti gerçekleştirildi.

Öğrenci lavabolarına sıvı sabunluk takıldı.

Ock

Tarsus Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümü öğrencileri okulumuzda akıl ve zeka oyunları tanıtımı yaparak öğrencilerimizi bilgiendirerek özendirdiler.

Ock

Arbella Makarna tarafından okulumuz öğrencilerine ikramda bulunuldu.

Ara

Ülkemizin daha gelişmiş ekonomiler seviyesine ulaşması dileğiyle. Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası'nı kutlu olsun.

Kas

"Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir." diyen Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, gelecek nesilleri yetiştiren tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyorum.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Okul Aile Birliği toplantımızı gerçekleştirdik.